Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Tomislav Horvat: Čestitam ekipi, vidi se da smo izmoreni i kako nam nedostaje svježine

Tomislav Horvat: Čestitam ekipi, vidi se da smo izmoreni i kako nam nedostaje svježine

Sigurno da nas je poraz od Squarea malo poremetio

Trener Novog Vremena, Tomislav Horvat bio je zadovoljan nakon pobjede (2:0) na Gripama protiv Splita. Do pobjede kojom su stigli do titule jesenskog prvaka Makarani su došli bez Duje Bajrušovića koji je pauzirao zbog kartona, te Marina Musinova koji je na poslovnom putu.

- Čestitam ekipi, vidi se da smo izmoreni i kako nam nedostaje svježine. Sad se moramo dobro odmoriti i pripremiti za drugi dio sezone - rekao je Horvat, a zatim analizirao ogled sa Splitom.

- Odlično je da Split nije imao puno situacija za postizanje pogodaka, nisu nam zabili gol. Sigurno da nas je poraz od Squarea malo poremetio, to se nije dugo dogodilo u Makarskoj, ali smo svi stali skupa i sve će biti ok.

Kakav je plan za drugi dio sezone?

- Mislim da ostajemo u istom sastavu, ali nikad se ne zna.

Kakav je dojam hrvatske lige, na vrhu je gužva?

- Hrvatska liga je jaka. Ima puno odličnih ekipa, puno se trenira, ulaže se dosta, ima puno stranaca. Prezadovoljan sam publikom, ima dosta ljudi, baš je odlična liga.

Hoćete li implementirati neke ideje tijekom stanke s obzirom da niste do sada imali previše vremena?

- Sigurno da planiram još dodati neke svoje stvari u razdoblju kada ne bude utakmica - zaključio je Slovenac na makarskoj klupi.

Vaša reakcija na temu