Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Tramezzani: Napravili smo neke greške koje u prošlim utakmicama nismo radili

Tramezzani: Napravili smo neke greške koje u prošlim utakmicama nismo radili

Pozitivno je što smo uspjeli u posljednjim sekundama stići do pogotka

Paolo Tramezzani ovako je rezonirao remi sa Slaven Belupom (2:2). 

- Bila je to teška utakmica i u prvom poluvremenu kada je na terenu bilo 11 na 11. Uspjeli smo doći do prednosti, a zatim smo pokušavali kontrolirati utakmicu. Nismo previše riskirali u defenzivnom dijelu u prvom dijelu, a onda sam imao osjećaj kada smo ostali s igračem manje, a oni su izjednačili, da igramo bolje nego kada smo bili 11 na 11. Napravili smo neke greške koje u prošlim utakmicama nismo radili. Pozitivno je što smo uspjeli u posljednjim sekundama stići do pogotka. Drago mi je radi momaka i načina na koji su reagirali danas. Mislim da smo ovu utakmicu igrali prije dva mjeseca ne bi uspjeli stići do boda - rekao je Tramezzani, a zatim dodao:

- U početku smo bili dobri, a utakmica se promijenila u nekoliko minuta kada su nam zabili dva gola. Tada je nama bilo teško. Oni su se dobro zatvorili, a imali su i više vremena za pripremu. Mi igramo svako tri dana. Nije problem fizičko stanje, nego je nekad potrebno više vremena za mentalno osvježenje. Želim istaknuti karakter koji je momčad pokazala. Nastavljamo naš put, već za vikend nas čeka nova utakmica.

Je li akcija za 2:2 uvježbana na treningu?

- Pokušavamo neke stvari. Nekad se to vidi na utakmici, a nekad ne. Sretan sam što vidim od igrača stvari s treninga. Drago mi je kada napadača zabijaju golovi. Svaki igrač u svom dijelu igre je važan. Bilo mi je drago vidjeti mentalitet igrača, zajedno su u dobru i zlu. Drago mi je i zbog Umuta. Trenira dobro, daje uvijek sve od sebe, ali i ostali igrači su takvi - zaključio je Talijan.

Vaša reakcija na temu