Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / hajduk.hr Trener Tudor zakazao okupljanje 'bijelih' za 5. siječnja

Trener Tudor zakazao okupljanje 'bijelih' za 5. siječnja

U Turskoj će 'bijeli' provesti dva tjedna

Igor Tudor od 2. siječnja službeno preuzima klupu 'bijelih', a novi trener okupljanje momčadi uoči početka zimskih priprema za nastavak sezone zakazao je za nedjelju, 5. siječnja.

Hajdukovci će na Poljudu odraditi uvodni dio priprema, nakon čega je 9. siječnja predviđen polazak za Zagreb, odakle će momčad otputovati na središnji dio priprema u svoju standardnu zimsku bazu u turskom Beleku. 

U Turskoj će 'bijeli' provesti dva tjedna te će pri tom odigrati četiri pripremne utakmice, a prvi službeni susret u okviru HT Prve lige na rasporedu je 2. veljače protiv Varaždina u Varaždinu. 

Vaša reakcija na temu