Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TUŽNA VIJEST: U 52. godini preminuo bivši voditelj skautske službe Hajduka

TUŽNA VIJEST: U 52. godini preminuo bivši voditelj skautske službe Hajduka

Smrt ga je zatekla na mjestu sportskog direktora Novare

Tužna vijest stiže iz Italije, gdje je preminuo Christian Argurio, dobro poznato nogometno ime, koji je od 1. listopada 2019. godine dva mjeseca bio i voditelj skautske službe Hajduka.

Argurio je imao srčani udar, bio je nekoliko dana na odjelu intenzivne njege, a sada stiže vijest da je preminuo. 

Argurio je tada na Poljud stigao iz Calcio Catanije, gdje je obavljao funkciju sportskog direktora od 2016. godine. Prethodno je bio sportski direktor ACR Messine, a radio je ranije kao skaut Juventusa, te bio šef skauta u Udineseu.

U HNL-u je radio još u Istri, a potom se vratio u Italiju. Bio sportski direktor Novare, na radnom mjestu je bio još prije par dana, a onda je doživio težak srčani udar.

Vaša reakcija na temu