Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
S Hajdukom su igrali u Europi, a sad im igrači štrajkaju i ne žele igrati

S Hajdukom su igrali u Europi, a sad im igrači štrajkaju i ne žele igrati

Nitko ne zna što će donijeti budućnost za slavni klub

U ljeto 2010. Hajduk je na putu do Europske lige svladao Dinamo Bukurešt. Rumunjski klub deset godina kasnije proživljava jako teške trenutke. Jučer je Dinamo trebao igrati prijateljski ogled s Voluntarijem uoči nastavka prvenstva koji je na rasporedu za tjedan dana. No, susret se na kraju nije odigrao jer su igrači Dinama odlučili da neće igrati. Razlog je što su nekoliko mjeseci bez plaće, a da stvar bude gora momčad Voluntarija stigla je na utakmicu.

Nitko iz Dinama nije im javio kako se utakmica neće odigrati. U svibnju je objavljeno kako je dug Dinama nešto veći od tri milijuna eura. Navijači su pokušali pomoći, te su uspjeli prikupiti 500.000 eura, no to je nedovoljno da bi klub prodisao te nitko ne zna što će donijeti budućnost za slavni rumunjski klub. 

Vaša reakcija na temu