Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović U prodaji ulaznice za Rijeku, mogu ih kupiti samo članovi Hajduka

U prodaji ulaznice za Rijeku, mogu ih kupiti samo članovi Hajduka

Tako će biti do kraja sezone

Započela je prodaja ulaznica za novu prvenstvenu utakmicu 'bijelih' na poljudskom stadionu. Hajduk na Poljudu u nedjelju 5. veljače s početkom u 17:30 sati na svom travnjaku dočekuje momčad Rijeke u 20. kolu SuperSport HNL.

Pravo na kupnju ulaznica za domaće utakmice sve do kraja aktualne natjecateljske sezone imaju članovi kluba kojih je već sada nevjerojatnih 52 tisuće u samo 30 dana učlanjivanja u novoj kalendarskoj godini.

Uz njih, odlukom Uprave kluba svih više od 90.000 članova koji su se učlanili u klub u 2022. godini, a još nisu uspjeli obnovili članstvo u ovoj godini, moći će na fizičkim prodajnim mjestima (Odjel za članstvo, Hajduk Fan shop Joker, Hajduk Fan shop Makarska i kućice na Poljudu) uz predočenje članske iskaznice iz prošle godine kupiti ulaznicu za utakmicu Hajduk – Rijeka. U idućim vikendima nastavljaju se brojne akcije učlanjivanja po našim DPH-ovima u mjesecu 112. Hajdukovog rođendana pa svi navijači neće stići obnoviti svoje članstvo do Jadranskog derbija.

U slobodnoj prodaji su i polusezonske pretplate koje mogu kupiti svi navijači. Hajduk u ovom trenutku ima gotovo 13.000 pretplatnika u ovoj natjecateljskoj sezoni što je više od trećine dostupnog kapaciteta poljudskog stadiona. Više o kupnji pretplata možete pronaći OVDJE . 


Vaša reakcija na temu