Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UEFA ODLUČILA: Prvenstva neće biti poništena, nego će završiti kada to bude moguće

UEFA ODLUČILA: Prvenstva neće biti poništena, nego će završiti kada to bude moguće

Finale Lige prvaka i Europske lige će vrlo vjerojatno također biti bez prisustva gledatelja

Klupska natjecanja bit će završena tijekom srpnja i kolovoza ako se do tada stiša situacija s koronavirusom, dok isto vrijedi za Ligu prvaka i Europsku ligu.

Bitna stavka koja je donesena je da prvenstva neće biti poništena kako se pričalo u medijima, nego će završiti kada to bude moguće, vjerojatno u već spomenutom srpnju ili kolovozu. Većina prvenstava bi se trebala odigrati bez prisustva gledatelja.

Europska natjecanja će se također igrati u to vrijeme, također bez prisustva gledatelja. Finale Lige prvaka i Europske lige će vrlo vjerojatno također biti bez prisustva gledatelja na tribinama.

Tijekom videokonferencije predstavnici UEFA-e i 55 nogometnih saveza zajedno su donijeli odluke.

Vaša reakcija na temu