Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović UŽIVO (17.30) Gorica stiže na Poljud, Karoglan na teren šalje isti sastav kao protiv Istre?

UŽIVO (17.30) Gorica stiže na Poljud, Karoglan na teren šalje isti sastav kao protiv Istre?

Prvenstvena utakmica 17. kola HNL-a: Hajduk - Gorica

Pred Hajdukom je posljednja utakmica ove godine na Poljudu. U 17. kolu HNL-a 'bijeli' danas u 17.30 sati igraju s Goricom. Gosti u Split stižu kao četvrta momčad lige. U dosadašnjem dijelu prvenstva izgubili su samo tri puta (Rijeka, Varaždin i Osijek). U sva tri puta izgubili su s 1:0. Nakon što je Željko Sopić otišao u Rijeku krajem kolovoza klupu je preuzeo Dinko Jeličić i zasad mu ide odlično. U deset utakmica ostvario je učinak od šest pobjeda, dva remija i dva poraza. 

Gorica je uz Hajduk momčad s najmanje primljenih golova u ligi (devet), a danas će se na Poljud nakon sedam i pol godina vratiti Mario Maloča. Nekadašnji kapetan 'bijelih' važna je karika velikogoričkog prvoligaša. 

Mislav Karoglan i dalje je bez poraza na klupi Hajduka. U 18 utakmica ostvario je 14 pobjeda, a ima i četiri remija. Proteklog tjedna problema s vratom imao je Ivan Lučić, no prema posljednjim informacijama on bi trebao stati između vratnica. 

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Sigur, Šarlija, Uremović, Diallo, Žaper, Pukštas, Krovinović, Sahiti, Dajaku, Livaja. 

Glavni sudac utakmice je Patrik Kolarić iz Čakovca. Pomagat će mu Luka Pajić iz Rijeke i Dino Knez iz Osijeka, a četvrti sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova. VAR sudac je Ivan Matić iz Osijeka, a njegov asistent Ivan Vučković iz Zagreba. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu