Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka VALDAS DAMBRAUSKAS: Borevković nam može pomoći savjetima za Vitoriju, a Gergo Lovrencsics zna dosta o mađarskom nogometu!

VALDAS DAMBRAUSKAS: Borevković nam može pomoći savjetima za Vitoriju, a Gergo Lovrencsics zna dosta o mađarskom nogometu!

'Još uvijek ne možemo pričati o nečem konkretnom'

Ždrijeb trećeg pretkola Konferencijske lige spojio je Hajduk s boljim iz dvoboja između portugalske Vitorije Guimaraes i mađarske Puskas Akademije. 

- Još uvijek ne možemo pričati o nečem konkretnom. Moramo analizirati obje momčadi. Fokusirat ćemo se na Guimaraes i na Puskas. Vrlo brzo je njihova prva utakmica, možda ćemo poslati skaute na obje utakmice i odraditi našu domaću zadaću. Uz to moramo biti fokusirani na treninge i utakmicu s Varaždinom. Čekaju nas dva tjedna treninga, Varaždin, a onda priprema za boljeg iz duela između Vitorije i Puskasa - rekao je trener Hajduka Valdas Dambrauskas, a zatim dodao:

- Toni Borevković je stigao iz Vitorije Guimaraes. Sigurno će imati savjeta o Vitoriji, a Gergo Lovrencsics zna dosta o mađarskom nogometu. U pripremama smo igrali s mađarskom Kisvardom, ali ovo je ipak drukčije. Moramo analizirati sve stavke. 

Je li prva utakmica na Poljudu prednost Hajduka ili?

- Moramo narasti u formi. Planiramo odigrati nekoliko prijateljskih utakmica. S tim će narasti i fizička sprema igrača. Prva utakmica u gostima je uvijek prednost, ali ždrijeb je takav. Moramo razmišljati kako ostvariti dobar rezultat u prvom susretu - zaključio je Dambrauskas.  

Vaša reakcija na temu