Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka VALDAS DAMBRAUSKAS: Izmiješali smo momčad zbog različitih okolnosti

VALDAS DAMBRAUSKAS: Izmiješali smo momčad zbog različitih okolnosti

'Hvala Širokom Brijegu'

Nakon pobjede protiv Širokog Brijega (2:1) trener Hajduka Valdas Dambrauskas je bio zadovoljan. 

- Sretan sam što smo igrali ovu utakmicu. Nakon dva tjedna treninga baš nam je koristilo. Hvala Širokom Brijegu što su došli, bili su dobar protivnik. Sretan sam što imam dovoljno igrača kako bih mogao rotirati. Izmiješali smo momčad zbog različitih okolnosti. Analizirat ćemo utakmicu koja nam je stvarno koristila i vidjeti gdje moramo što prije napredovati - rekao je Dambrauskas, a zatim dodao:

- Kao trener pokušavam igračima naučiti da se moramo koncentrirati na stvari koje možemo kontrolirati. Možemo sjesti i plakati što nismo išli u Portugal ili odraditi naporan trening. Znam da smo trebali igrati s Ajaxom i Slavijom, ali nećemo se na to osvrtati.

Kakav je plan za iduća dva tjedna?

- Imamo još dvije prijateljske utakmice. Igrači će dobiti određene zadatke. Nije bilo lako protiv Širokog probiti njihov blok. Stalno smo bili blizu njihovog šesnaesterca. Moramo kreirati više šansi. Zadovoljan sam atmosferom u momčadi, ali moramo još dosta toga napraviti - zaključio je trener Hajduka. 

Vaša reakcija na temu