Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VELIKI HAJDUK: Slijepi Jan Vich prije povratka u Trutnov na dar je dobio dres svog omiljenog igrača Hamze Barryja

VELIKI HAJDUK: Slijepi Jan Vich prije povratka u Trutnov na dar je dobio dres svog omiljenog igrača Hamze Barryja

Predsjednik Ivan Kos napravio je lijepu gestu za Čehe koji su došli navijati za 'bijele' protiv Osijeka

Slijepi Jan Vich jutros je na dar iz ruku Hajdukova predsjednika Ivana Kosa dobio dres svog omiljenog igrača Hamze Barryja. U tom trenutku zapljeskali su svi njegovi Česi, koji su iz dalekog Trutnova došli navijati za Hajduk protiv Osijeka, te predati papire za osnivanje DPH Češka.


Bila je ovo lijepa Hajdukova gesta, iznenađenje za Čehe, koji nisu znali što ih očekuje, već im je tek signalizirano da prije nego što s kombijem krenu natrag prema mjestu, smještenom gotova na granici s Poljskom, svrate do Poljuda.

Dalmatinski portal objavio je ovu rijetko viđenu priču nakon što su Česi došli na Poljud, zaposjeli tri stola i počeli nazdravljati iščekujući dobru atmosferu i pobjedu nad Osijekom. Posebno emotivan trenutak je bio kada je slijepi Jan Vich počeo pjevati Hajdukove pjesme, a zapravo je nevjerojatna ljubav prema 'bijelima' koja se razvila još od trenutka kada su Vaclav Tichy i Miroslav Bešorna prvi put došli u Split.

Kažimo još da je najstariji od njih, Miroslav Bešorna senior, jutros na Poljudu bio u dresu Slavije Prag i poželio predsjedniku Ivanu Kosu da u sljedećoj sezoni Hajduk i Slavia budu zajedno u skupini Europske lige. Kos je svima uručio prigodne darove, klupske suvenire, šalove, zastavice...


Cijeli ovaj vikend bio je uistinu ugodan za sve kojima je bila boja na srcu, a nakon ugodnog otvaranja novog radnog tjedna u 8.30 sati ekipa iz Trutnova je s kombijem krenula kući.

Sretan put, dragi Česi!

Vaša reakcija na temu