Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Dinamo je imao sreće, a pred Rijekom je najteži ispit

VIDEO: Dinamo je imao sreće, a pred Rijekom je najteži ispit

Borba za prvo mjesto

Dinamo je jučer slavio u Varaždinu sa 1:0, ali tresli su se gosti do posljednjeg trenutka, pogotovo u 86. minuti, kada je Dabro već bio zaobišao i vratara, ali je iskosa s lijeve strane poslao loptu u vanjski dio mreže. Gosti iz Maksimira su u toj situaciji imali sreće, te sad imaju bod prednosti u odnosu na Rijeku.

No, Riječani se već večeras mogu vratiti na prvo mjesto. U 19.30 sati ih čeka možda i najteže gostovanje, igraju u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive.

Do tada u videu još jednom pogledajte šansu Dabre.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Vaša reakcija na temu