Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Ivan Bebek dva puta prekidao utakmicu u kojoj je Engleska razbila reprezentaciju koju vodi bivši trener Hajduka

VIDEO: Ivan Bebek dva puta prekidao utakmicu u kojoj je Engleska razbila reprezentaciju koju vodi bivši trener Hajduka

Prvi se prekid dogodio u 30. minuti, potrajao je nekoliko minuta, no s tribina se nastavilo po starom

Ivan Bebek dijelio je pravdu na kvalifikacijskom susretu u Sofiji gdje je Bugarska dočekala Englesku. Na terenu nije bilo nikakvih dilema, Englezi su sprašili Bugare koje vodi bivši trener Hajduka Krasimir Balakov čak 6:0. No, čak u dva navrata Bebek je prekidao susret zbog rasističkih povika bugarskih navijača.

Prvi se prekid dogodio u 30. minuti, potrajao je nekoliko minuta, no s tribina se nastavilo po starom. Uslijedile su nove uvrede, a do tribina je stigao kapetan Ivelin Popov kako bi smirio situaciju i zamolio navijače da prestanu s pogrdnim povicima. Uslijedilo je i upozorenje službenog spikera.

- Sudac bi mogao prekinuti susret zbog rasističkih povika tijekom utakmice. Ako se povici nastave utakmica će se prekinuti - glasno je ponavljao bugarski spiker. Na kraju je ispražnjen dio tribine, a na terenu je Engleska u potpunosti nadigrala Bugare i stigla na korak od osiguranja Eura. 


Vaša reakcija na temu