Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Ovo treba zaustaviti, suci žure sa sviranjem i tako sprječavaju intervenciju VAR-a

VIDEO: Ovo treba zaustaviti, suci žure sa sviranjem i tako sprječavaju intervenciju VAR-a

Izdvajali smo više primjera

Nakon jučerašnjeg remija Slaven Belupa i Rijeke, glavna tema je poništeni gol domaćih, kada je sudac Mario Zebec svirao prekršaj stopera domaćih Dominika Kovačića prije nego što je lopta završila u mreži.

Po snimci, tu nema nikakvog faula, čime je domaćin oštećen, a to što je Zebec požurio svirati onemogućuje intervenciju VAR-a.

U prošlom kolu smo izdvojili detalj u kojemu je sudac Čulina svirao prekršaj na obrambenom igraču Rijeke Radeljiću nakon što je Hajduk izveo korner u 94. minuti. Doduše, tada lopta nije završila u mreži, no izdvojili smo taj detalj jer se na snimci nije moglo pronaći gdje bi bio prekršaj.

Također smo u nekoliko navrata pokazivali i sporna zaleđa, gdje centimetri odlučuju, a suci se ne ponašaju sukladno uputama da puste akciju kako bi u slučaju pogotka VAR mogao preciznije ustvrditi je li igrač u nedozvoljenoj poziciji, već se odmah podizala zastavica i zaustavljala akcija. 

U videu pogledajte situaciju iz Koprivnice, te s Rujevice, kada su svirani nepostojeći prekršaji.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Vaša reakcija na temu