Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Slavni Brazilac, osvajač dvije Lige prvaka, na odmoru je u Dalmaciji i pjeva hajdučke pjesme

VIDEO: Slavni Brazilac, osvajač dvije Lige prvaka, na odmoru je u Dalmaciji i pjeva hajdučke pjesme

Legenda Milana na Roškom slapu

Serginho, slavni brazilski nogometaš, osvajač Serie A i dvije Lige prvaka s Milanom, u kojemu je proveo devet godina, na odmoru je u Dalmaciji, preciznije u Vodicama.

Danas je napravio izlet na Slapove Krke, domaćin mu je bio Zvone Nimac iz Lišana, koji ga je doveo i do Roškog slapa, a tamo ga je dočekalo hajdučko društvo. Najprije su ga naučili izgovoriti 'Hajduk živi vječno', a onda je pala i pjesma. Gitaru je dohvatio Ante Skelin Đuka iz Miljevaca, te poveo 'Zbog jedne ljubavi', što je zabavilo i ostale slučajne goste.

Serginho je brzo spoznao koliko se ovdje voli Hajduk, a moguće je da sutra svrati i do Poljuda. Oduševljen je s Dalmacijom, gdje mu je krajnja destinacija trebala biti Dubrovnik, ali ga je očarala Šibensko-kninska županija, pa turneju nastavlja u Murteru, Skradinu i drugim okolnjim mjestima.

Kako je Serginho zapjevao s društvom, provjerite u videu... 

Vaša reakcija na temu