Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Zašto ovo nije kazneni udarac?

VIDEO: Zašto ovo nije kazneni udarac?

'Ovdje vidimo da je ruka u predjelu lakta odvojena od tijela i da je zaustavila daljnje kretanje lopte'

U 18. minuti susreta između Hajduka i Lokomotive Sahiti je ubacio u šesnaesterac, a loptu je zaustavio Mersinaj rukom. Sudac Pajač pokazao je da se igra nastavi, a VAR-spoba nije reagirala.

Ova situacija se jako malo komentirala, a naš stručni komentator Goran Tenžera je rekao:

- Ovdje vidimo da je ruka u predjelu lakta odvojena od tijela i da je zaustavila daljnje kretanje lopte prema unutrašnjosti kaznenog prostora, točno se vidi trzaj te ruke nakon što je lopta pogodila, tako da ne vidim razloga zašto nije dosuđen kazneni udarac...

'Bez da se vadimo na suce, penal u ovoj situaciji bi usmjerio vodu na Hajdukov mlin, naravno, da je zabijen' - kazao je voditelj Hari Kočić...

- Znamo koliko je nama problematično igrati do prvog gola, onda postaje lakše. Ti kriteriji više nisu ujednačeni, više ne znaš što je kažnjiva ruka, a što nije. Nikome više nije jasno. Mene zanima bi li se ovo sviralo za nekog drugog - kazao je Hrvoje Vejić.

Cijele izjave pogledajte u videu.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Vaša reakcija na temu