Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Šure i Kele upali u teren, ponovno nemile scene na Marakani!

VIDEO Šure i Kele upali u teren, ponovno nemile scene na Marakani!

Torcidini veterani izveli su performans povodom 60. rođendana Marka Batarela

Marko Batarelo dobio je nadimak Šure jer je bio brz kao Ivica Šurjak. Taj je Hajdukov navijač početkom osamdesetih bio poznat po tome što bi prije početka utakmice preskočio ogradu, zatrčao se i zabio zastavu 'bijelih' na centar igrališta i pritom se prekrstio. Milicija bi ga tada hvatala, a njegove trkačke sposobnosti su dolazile do izražaja na oduševljenje njegovih kolega s tribine.



U subotu su Torcidini veterani došli u posjet u njegovo selo Lučane kraj Sinja, te s njim upriličili pravi performans. Na livadi su iscrtali granice igrališta, a na 'tribini' se skupila ekipa koja je nebrojeno puta pratila Hajduka u Beogradu: Kele, Boka, JokePrle, RasoNeđo, Trte, Bosna, Zamudio, Pako, Krojf, Šangut...

Nije bilo lako nagovoriti dio navijača da glume milicajce, pa su uskočili domaći momci, a onda je krenuo show: Šure i Kele su upali u teren, a Milojko Pantić je u izravnom TV prijenosu izvijestio o nemilim scenama na Marakani.

Ova ekipa se, inače, okupi u Lučanima pred Božić, a ovog puta su došli Šuri čestitati 60. rođendan, a Tonči Prlac Prle mu je za tu prigodu napisao i pjesmu...


Vaša reakcija na temu