Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / hajduk.hr VIJEST S POLJUDA: Jairo blizu odlaska na posudbu

VIJEST S POLJUDA: Jairo blizu odlaska na posudbu

Ponuda je stigla

Zanimljiva vijest stiže s Poljuda: Jairo je blizu odlaska u Saudijsku Arabiju. Hajdukov Brazilac trebao bi otići na posudbu u Damac, momčad koju odnedavno vodi Krešimir Režić.

Damac je trenutno pretposljednja momčad lige, a Režić je do sada na klupi odradio četiri utakmice i ubilježio jednu pobjedu, remi i dva poraza. U borbi za ostankom u društvu najboljih neophodna su mu pojačanja, a već ranije doveo je bivšeg dinamovca Domagoja Antolića, te norveškog napadača Amahla Pellegrina koji je protekle sezone u dresu Kristiansunda zabio 25 pogodaka. 

Jairo je u prošloj godini imao dvije ponude, najprije kazahstanskog Kairata u vrijeme prije pandemije, početkom veljače, od 2,5 milijuna eura, a potom na jesen Dinamovu koji je za Brazilca nudio 2,7 milijuna eura, no ista nije prihvaćena.

Sada bi se radilo o posudbi s opcijom otkupa. Ponuda je sletjela i valja vidjeti hoće li se posao do kraja realizirati

Vaša reakcija na temu