Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr VIJEST S POLJUDA Nikoličius: Caktaš nije želio spustiti ni euro od sadašnjeg ugovora, on i Jradi idu u drugu momčad ako se ne dogodi transfer

VIJEST S POLJUDA Nikoličius: Caktaš nije želio spustiti ni euro od sadašnjeg ugovora, on i Jradi idu u drugu momčad ako se ne dogodi transfer

Imali smo nekoliko ozbiljnih ponuda za njega, ali njegovi zastupnici nisu bili za to

Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius na pitanje o Miji Caktašu je danas odgovorio:

- Kada sam došao rekao sam da ću pričati sa svim igračima. Predsjednik je najavio, a igrači koji nemaju ugovor nego do ljeta će biti prebačeni u B momčad. Caktaš nam je važan igrač. Kada smo pričali s njim, uvijek je govorio da ne želi ostati. Pokušali smo mu pronaći što više opcija. Imali smo nekoliko ozbiljnih ponuda za njega, ali njegovi zastupnici nisu bili za to. Pokušali smo nakon toga produžiti s njim ugovor na još godinu dana, ali bio je jasan da ne želi produžiti. Nije želio spustiti ni euro od sadašnjeg ugovora. Moramo prihvatiti njegovu želju. Naša je želja zaštititi Hajduk. 

Koliko ste mu nudili?

- Nije u redu pričati o konkretnim ciframa. To su povjerljive informacije, ali nudili smo mu produženje ugovora do ljeta 2022. godine.

Znači li to da su Caktaš i Jradi prebačeni u drugu momčad?

- Da, još uvijek su otvoreni transferi u nekim zemljama poput Rusije, Poljske, Norveške. Kao što je Adam otišao u Osijek, tako je moguće da i netko od njih ode.

Hoće li biti promjene u tim odlukama?

- Vidjet ćemo što će se dogoditi. U Norveškoj je prijelazni rok otvoren do 7. travnja.

Cijeli intervju pročitajte OVDJE 

Vaša reakcija na temu