Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIJESTI S POLJUDA: Čeka se Mario Stanić, a razmišlja o Lovri Kaliniću i Mariju Maloči

VIJESTI S POLJUDA: Čeka se Mario Stanić, a razmišlja o Lovri Kaliniću i Mariju Maloči

Ante Erceg za sada nije opcija, ali sve je moguće kad se imenuje novi sportski direktor

Hajduk čeka Marija Stanića. On je prvi i jedini kandidat za sportskog direktora 'bijelih', a predsjednik Marin Brbić bi novi sastanak s njim trebao imati za par dana. 

U međuvremenu valja notirati da se na Poljudu glasno razmišlja o povratku Lovre Kalinića i Marija Maloče. Prvi je član Aston Ville, gdje ne brani. Na Poljudu bi mogao uhvatiti kontinuitet utakmica pred Europsko prvenstvo, a Hajduku bi značio kvalitet više u borbi za drugo mjesto. Maloča je bivši kapetan Hajduka kojega je Damir Burić trenirao u Greuther Furthu i sada ga opet želi u svojoj momčadi. Maloča je član Lechije, s kojom ima ugovor do lipnja 2022. godine.

Ne zaboravimo da je jednom nogom na odlasku Oleksandr Svatok, koji će u Dnipro-1, a ova dvojica povratnika su želja aktualnog stožera.

Burić je na klupi preživio visok poraz od Rijeke (0:4), vodit će momčad do kraja jesenskog dijela, a dalje će sve ovisiti o novom sportskom direktoru.

U eter je izašla i priča o mogućem povratku Ante Ercega u Hajduk. On ne igra u Brondbyju i voljan se vratiti, no s Poljuda nema baš nikakvog signala da je to u ovom trenutku realno. Dapače, o njemu se u ovom trenutku ne razmišlja, tema su Kalinić i Maloča.

No, sve skupa valja uzeti s rezervom jer lako je moguće da se situacija kompletno preokrene. Ako Stanić prihvati funkciju na Poljudu, a ima naznaka da bi mogao, tada se sve karte opet miješaju, te će se iznova preispitati sve dosadašnje ideje i želje za naredni prijelazni rok.

Vaša reakcija na temu