Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Započnite svoju priču u taekwondo klubu Marjan
Taekwondo klub Marjan Piše: P.R.

Započnite svoju priču u taekwondo klubu Marjan

Brojne generacije sportaša formirale su se u uspješne mlade ljude



Taekwondo klub Marjan je rezultatski jedan od najboljih i najuspješnijih klubova među svim olimpijskim sportovima u Hrvatskoj. U dosadašnjih 20 godina od osnivanja njegovi članovi osvojili su nevjerojatne 64 medalje na velikim natjecanjima od čega 3 olimpijske, 11 svjetskih i 50 europskih medalja. U Hrvatskoj je godinama najbolji klub s čak 42 naslova ekipnih prvaka Hrvatske u sve tri uzrasne kategorije, od kadeta i juniora do seniora. 

Brojne generacije sportaša formirale su se u uspješne mlade ljude, a velika većina ih je imala uspješne dual karijere, postizala odlične rezultate na natjecanjima i završila fakultete. 

Sestre Ana i Lucija Zaninović bile su perjanice, pridružila im se Petra Matijašević, a nakon njih je do vrhunskih ostvarenja stigao veliki broj sportaša, olimpijaca, svjetskih i europskih sportaša poput Tonija Kanaeta, Lovre Brečića, Piera Marića, Brune Vuletić, Lene Stojković, Ivane Babić, Lucije Domić, Klare Kovač, Paule Antunović, Tanje Rastović i brojnih drugih koji su većinom u klubu još od vrtićkih dana. Kvalitetu i mjesto gdje želi napraviti dodatni iskorak u karijeri su u taekwondo klubu Marjan pronašli još neki sportaši poput Matee Jelić, Nikite i Leona Glasnovića, Ivana Šapine ili Matee Kolovrat.

- Svi oni imali su zajednički cilj još kao mala djeca - jednog dana plasirat se na olimpijske igre, a članovima taekwondo kluba Marjan to je uspjelo troje olimpijske igre u nizu, London-Rio-Tokio. Zbog toga, započnite i vi svoju priču s nama. Svakodnevno odradimo preko 50 treninga na osam različitih lokacija u gradu - poručili su iz kluba. 


Uvjeti po mjeri djeteta 

Dobrobiti treninga u taekwondo klubu Marjan 

Više od kluba 

Vaša reakcija na temu