Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZLATKO DALIĆ: Postali smo meta svima!

ZLATKO DALIĆ: Postali smo meta svima!

'Nisam imao u planu dovesti sebe i reprezentaciju u ovakvu situaciju'

Hrvatska nogometna reprezentacija u utorak (20.45 sati) na Maksimiru igra s Armenijom. Računica uoči posljednjeg kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo je jasna. Pobjeda Hrvatskoj garantira odlazak na Euro, a svaki drugi rezultat donosi neizvjesnost i ishod o duelu Walesa i Turske.

- Nisam imao u planu dovesti sebe i reprezentaciju u ovakvu situaciju, da u zadnjem kolu odlučujemo. Mislio sam da ćemo riješiti kvalifikacije prije, ali nas je deseti mjesec koštao živaca, stresa i grča. Očekujem da budemo ozbiljni kao u Latviji. Treba biti strpljiv i graditi pobjedu - rekao je hrvatski izbornik Zlatko Dalić, a potom je dodao:

- Postali smo meta svima, pogotovo manjim reprezentacijama. Svi se žele dokazati protiv druge reprezentacije svijeta. Armenija igra drugačije od Latvije. Ali, zanima nas samo naša utakmica, a ne ono što se događa u Walesu. 

Vaša reakcija na temu