Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Zoran Vulić: Idemo hitu ovoga prvenstva oslabljeni, ali moramo se nametnuti

Zoran Vulić: Idemo hitu ovoga prvenstva oslabljeni, ali moramo se nametnuti

Trener 'bijelih' je održao presicu uoči prvenstvene utakmice protiv Gorice

Hajdukov trener Zoran Vulić uoči gostujuće utakmice protiv Gorice je rekao:

- Idemo hitu ovog prvenstva dosta oslabljeni, ali moramo se gore nametnuti i učiniti sve da se vratimo s pozitivnim rezultatom.

Potom je dodao:

- Nedostaju Gyurcso, Caktaš i Tudor s utakmice protiv Šibenika, po doktoru neki su mogli ići, neki nisu...

Uslijedila je novinarska konstatacija da bi ovo ipak trebalo pojasniti....

- To trebate pitati doktora, a ne mene - odgovorio je Vulić.

O Gorici je kazao:

- Imaju brze igrače naprijed, dobru i čvrstu momčad. Gledao sam ih protiv Rijeke, igraju agresivan nogomet prema nazad, a naprijed brzo i jednostavno. Svaki im je start bio na granici kartona.

Još je o njima kazao:

- Gorica igra dobar nogomet, ali svake godine imate neko iznenađenje u 1. HNL. Igraju dobro, momci su zasluženo tu gdje jesu, ali mi ćemo učiniti sve da bodove donesemo u Split. Pogodili su sa strancima, oni su im prevaga, pogotovo prema naprijed. Dobro su ukomponirana momčad.

Nije se žalio na non-stop ritam...

- Najvažnije je da smo prošli, ali što bi rekli ovi u Engleskoj što igraju svako dva dana. Ako smo na tim pitanjima, onda ne znam gdje je naš nogomet.

Na upit jesu li igrači energetski potrošeni poslije produžetaka u Šibeniku je odgovorio:

- - Odvest ćemo ih u HEP-a i napuniti energetski ... Jedini je problem za trenera kad mora mijenjati tri igrača, nešto drugo je kad mijenjaš jednoga. Ali još jednom govorim: koga nema, bez njega se mora i može, ovo su utakmice gdje momčad mora pokazati svoj karakter. Imamo 16 igrača na dispoziciji, to je to.

Nema Tudora, tko će ga zamijeniti:

- Imamo alternativu sa Šehićem... Ili Palaversom u sredini, vidjet ćemo...

Na kraju se još jednom dotakao Šibenika, Hajduk je imao puno prilika...

- Nekad jedna lopta uđe, a nekad treba 33 udarca da bi zabio gol, to je nogomet. Golman Šibenika je bio odličan, a mi smo pogađali sami sebe na crti. Ja sam igrao ovdje protiv Metalca iz Siska pa smo na produžetke dobili 2:1, Kup donosi te draži.

Vaša reakcija na temu