Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Air Serbia / Press Air Serbia objavila koliko točno sada koštaju karte iz Rusije za Beograd

Air Serbia objavila koliko točno sada koštaju karte iz Rusije za Beograd

Svi letovi u rujnu već duže vrijeme su rasprodani

Air Serbia je priopćila da su u medijima, ali i na društvenim mrežama objavljene brojne 'spekulacije i neistinite tvrdnje' vezane uz cijene karata ove kompanije između Beograda i odredišta u Ruskoj Federaciji.

'Ne ulazeći u razloge zbog kojih pojedini mediji i osobe žele plasirati neistine o navodno visokim cijenama karata, u cilju istinitog informiranja građana, želimo iznijeti precizne informacije u tom smislu. Zbog iznimno velike potražnje od ožujka ove godine, karte za letove Air Serbia između Beograda i odredišta u Ruskoj Federaciji moguće je kupiti samo nekoliko dana, pa čak i tjedana unaprijed', navodi se u priopćenju, prenosi N1.

U priopćenju se navodi da su karte za sve letove u rujnu već duže vrijeme rasprodane.

Kada je listopad u pitanju, dodaje se da je u prvoj polovici mjeseca ostalo još jako malo karata.

'Trenutno je najniža dostupna cijena aviokarte u ekonomskoj klasi u jednom smjeru između Moskve i Beograda od 397 eura. Najskuplja dostupna jednosmjerna karta u ekonomskoj klasi između Moskve i Beograda košta 567 eura. Kada su u pitanju povratne karte iz Moskve za Beograd u ekonomskoj klasi, najniža dostupna cijena kreće se od 816 eura, a najviša moguća je 1.156 eura. Sve cijene su prikazane ukupno, odnosno sa uključenim svim pripadajućim porezima', objavila je Air Serbia.

Vaša reakcija na temu