Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Flickr BIDEN 'Potpuno je neodgovorno Putinovo premještanje nuklearnog oružja u Bjelorusiju'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

BIDEN 'Potpuno je neodgovorno Putinovo premještanje nuklearnog oružja u Bjelorusiju'

Otkrio je i hoće li Ukrajini olakšati ulazak u NATO

Američki predsjednik Joe Biden ponovio je da je 'potpuno neodgovorno' rusko premještanje nuklearnog oružja u Bjelorusiju, prenosi Index.

Na odlasku u Philadelphiju rekao je novinarima: 'Komentirao sam to mnogo puta - potpuno je neodgovorno.'

Na pitanje hoće li Ukrajini olakšati ulazak u NATO odgovorio je: 'Ne. Zato što moraju ispuniti iste standarde. Dakle, neću ga olakšati. Mislim da su učinili sve vezano za demonstriranje sposobnosti vojne koordinacije. Ali tu je cijeli problem našeg sustava koji treba osigurati.'

'Je li nekorumpirana? Ispunjava li sve standarde koje svaka druga nacija u NATO-u ispunjava? Mislim da će uspjeti i mislim da može, ali to nije automatski', rekao je još o Ukrajini Biden. 

Vaša reakcija na temu