Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay DUŽNOSNICI TVRDE 'Ukrajina odbila napad na ključni istočni grad'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

DUŽNOSNICI TVRDE 'Ukrajina odbila napad na ključni istočni grad'

Vode se žestoke bitke

Ruske trupe probile su jučer ukrajinsku obranu u blizini istočnog grada Kremina, rekao je guverner Luhanska Serhij Haidai. Ranije je u intervjuu s ukrajinskom televizijom rekao da je napad odbijen, ali nije iznio detalje, prenosi Index.

Sinoć je ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski rekao da su ukrajinski branitelji držali liniju prednjeg dijela i da se situacija nije promijenila unatoč žestokim borbama.

Rusija je započela glavnu ofenzivu u regiji Luhansk dok pokušava zauzeti cijelo područje. Ukrajinski dužnosnici ranije su rekli da se ruske trupe pokušavaju probiti u Kreminu i svakodnevno napadaju.

Vaša reakcija na temu