Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Srbije Dvogodišnja djevojčica umrla je u najvećim mukama, obdukcijski nalaz ledi krv u žilama

Dvogodišnja djevojčica umrla je u najvećim mukama, obdukcijski nalaz ledi krv u žilama

Jeziv slučaj iz susjedstva

Dvogodišnja djevojčica primljena je 22. veljače s ozljedama u bolnicu u Zaječaru, no ni nakon više pokušaja reanimacije liječnici je nisu uspjeli spasiti.

Policija je nakon toga uhitila majku i očuha. Majka je puštena na slobodu, a za ubojstvo je osumnjičen očuh, prenosi Dnevnik.hr

Sada su stigli nalazi obdukcije, a istraga je utvrdila da je očuh bio pijan dok je zvjerski tukao dvogodišnju djevojčicu. Srpski mediji pišu da je dijete umrlo u najgorim mukama.

Javnom tužiteljstvu u Zaječaru dostavljen je nalaz obdukcije, u kojem je navedeno: 'Kod djeteta je smrt nastupila nasilno, a smrt je nastupila neposredno uslijed prestanka disanja i srčanog rada, što je uzrokovano ozljedama glave i naticanjem mozga. Kod djeteta su utvrđene i druge ozljede, a sve skupa predstavlja tešku tjelesnu ozljedu opasnu po život', navodi se u nalazu obdukcije. 

U sudskom vještačenju navodi se da je djetetov očuh bio alkoholiziran te da je imao 1,63 promila alkohola u krvi, javlja Telegraf.

Vaša reakcija na temu