Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash HOROR UBOJSTVA PETERO DJECE U NJEMAČKOJ: Otkrivena WhatsApp poruka preživjelog dječaka koja je zaprepastila svih!

HOROR UBOJSTVA PETERO DJECE U NJEMAČKOJ: Otkrivena WhatsApp poruka preživjelog dječaka koja je zaprepastila svih!

Christiane je, prije nego se bacila na tračnice, zvala svoju majku i rekla joj što je učinila

Još uvijek je nepoznato zašto je majka Christiane K. (27) ubila svoje petero djece u Njemačkoj u Solingenu. Podsjetimo, ubila ih je tabletama i potom sa šestim djetetom otišla na vlak. Pokušala se ubiti na stanici u Düsseldorfu, ali je preživjela skok pod vlak i prošla s teškim ozljedama, prenosi Glas Istre.

Mediji vrte različite priče o toj obitelji. Dok jedni tvrde da su bili 'mirni i normalni', drugi pišu kako je nedavno otac pokušao samoubojstvo.

Poznato je i da je Christiane prije nego se bacila na tračnice zvala svoju majku i rekla joj što je učinila. Baka je odmah zvala policiju koja je otišla u stan. Najbolji prijatelj preživjelog djeteta rekao je za medije da nikad nije vidio ostale članove njegove obitelji i da je njegov prijatelj u posljednje vrijeme djelovao tužno.

Pokazao je i posljednju poruku koju je dobio preko Whats Appa: 'Samo ti želim reći da me više nikada nećeš vidjeti. Sva moja braća i sestre su mrtvi'. Pomislio je da je riječ o šali....

Njemački stručnjaci ovih dana govore kako je ovaj događaj bilo teško spriječiti. Kao mogući motiv navode da se majka osjećala nemoćno i bez perspektive.

Vaša reakcija na temu