Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay JASNA PORUKA IZ KINE 'Nitko ne želi treći svjetski rat'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

JASNA PORUKA IZ KINE 'Nitko ne želi treći svjetski rat'

'Trebali bismo razmisliti o tome kako se vrtlog geopolitičkih sukoba ponovo povećao u Europi'

Kinesko ministarstvo vanjskih poslova priopćilo je u utorak da 'nitko ne želi izbijanje trećeg svjetskog rata', nakon komentara ruskog ministra vanjskih poslova Sergeja Lavrova da je opasnost od nuklearnog rata stvarna.

Kazao je to glasnogovornik ministarstva Wang Wenbin novinarima na brifingu. Istaknuo je i da se Kina nada da će se 'zadržati mir' i da će obje strane 'biti suzdržane' te da će se 'izbjeći da Europa i svijet plate još veću cijenu', prenosi Index

'Trebali bismo razmisliti o tome kako se vrtlog geopolitičkih sukoba ponovo povećao u Europi, više od 30 godina nakon završetka Hladnog rata', rekao je Wang.

Vaša reakcija na temu