Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Photo by Andrei Lazarev on Unsplash / ilustracija JEZIV SLUČAJ U BIH Snimao kako tuče ženu, snimku objavio na TikToku

JEZIV SLUČAJ U BIH Snimao kako tuče ženu, snimku objavio na TikToku

Pozivao je i policiju, uz psovanje majke

Nakon užasnih slučaja femicida koji su potresli Bosnu i Hercegovinu u proteklih nekoliko mjeseci, nova snimka obiteljskog nasilja postala je viralna na TikToku. 

Muškarac iz Tuzle, naime, snimao je kako udara ženu. Čak je pozivao i policiju da dođe, uz psovanje majke i riječi 'evo, vidiš kolika ja m**a imam'. 

Muškarac navodno danima tuče ženu koja ga nije smjela prijaviti. Prijavili su ga, pak, građani koji su vidjeli scene na društvenim mrežama, što su za Dnevni avaz potvrdili iz policije. 

'Provjere su u tijeku. Utvrdili smo da je snimka od ranije', kazali su. 

Vaša reakcija na temu