Foto: Ilustacija / Pixabay.com JEZIVI DETALJI ZLOČINA Ubila 12-godišnjeg sina zbog memorijske kartice

JEZIVI DETALJI ZLOČINA Ubila 12-godišnjeg sina zbog memorijske kartice

Amerikanka je sve priznala policiji

Fallon Harris (37) iz Chicaga optužena je da je ubila svog 12-godišnjeg sina Kadena Ingrama jer je, kako kaže, uzeo memorijsku karticu iz njenog automobila i nije ju vratio te je uvjeravao majku da ne zna gdje se kartica nalazi, piše Chicago CBS Local, prenosi Index.

Policija je utvrdila da je Harris karticu izvadila iz automobila u petak. U subotu ujutro dječaka je optužila da je uzeo memorijsku karticu iz automobila i pod prijetnjom pištoljem od njega tražila da je vrati. Kada joj je dječak rekao da ne zna gdje je kartica, upucala ga je.

Snimka nadzorne kamere na kući sve je zabilježila. U trenutku kada ga je upucala Kaden je bio pri svijesti i plakao, rekli su iz policije. Nakon što je upucala dječaka, Harris je telefonirala, a zatim se vratila do njega i ponovno zatražila karticu. Dječak je rekao da ne zna gdje je, pa ga je Harris ponovno ustrijelila. Dječak je preminuo.

Harris je telefonski priznala dvojici članova obitelji da je ubila sina jer nije htio vratiti SD karticu. Članovi obitelji tada su pozvali policiju i Harrisinog supruga. Majka je sve priznala policiji.

Članovi obitelji policiji su kazali da se Harris ponašala paranoično. Imala je dozvolu za oružje te je posjedovala dva pištolja. Ako bude osuđena, prijeti joj doživotni zatvor.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(109793, "");
Pregledaj komentare
29