Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Mahao sjekirom kod navijačke zone u Hamburgu. Policija ga upucala

Mahao sjekirom kod navijačke zone u Hamburgu. Policija ga upucala

Upotrijebili su pepper-sprej prije nego su zapucali

Policija je u gradu Hamburgu na sjeveru Njemačke ustrijelila muškarca koji je pokušao napasti prolaznike sjekirom, izvijestili su lokalni mediji. Napad se dogodio u četvrti St. Pauli, nedaleko od fan zone u kojoj se nalazi oko 40.000 nizozemskih navijača.

Bild piše kako se napadač pridružio gomili te napao navijače i osiguranje. U Hamburgu se s početkom u 15 sati igra utakmica Europskog nogometnog prvenstva između Nizozemske i Poljske, javlja Index

Mediji navode kako je policija upotrijebila pepper-sprej protiv napadača prije nego što je zapucala. Jedan je policajac prvo ispalio hitac upozorenja, a zatim je ispaljeno više drugih hitaca prema napadaču koji je pao na tlo, priopćila je policija. 

Naveli su kako je napadač kod sebe imao i zapaljivu napravu, vjerojatno neku vrstu Molotovljevog koktela.

Vaša reakcija na temu