Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Majka posjetila dječaka ubojicu iz Beograda, nastao incident u bolnici

Majka posjetila dječaka ubojicu iz Beograda, nastao incident u bolnici

Reakcija iznenadila liječnike

Četrnaestogodišnji dječak koji je 3. svibnja ubio devet učenika i čuvara Osnovne škole 'Vladislav Ribnikar' u Beogradu, skoro pet mjeseci zatvoren je na Klinici za neurologiju i psihijatriju Kliničkog centra Srbije. Tamo je smješten jer je, kada je počinio zločin, imao 13 godina i bio je kazneno neodgovoran, odnosno nije mogao biti prebačen u zatvorsku jedinicu.

Prije nekoliko dana došlo je do incidenta na odjeljenju Klinike, na kojem je smješten. Njemu je u posjetu došla majka, ali je on nije htio vidjeti.

'Kada su mu doktori rekli da mu je majka došla, počeo je bijesno vikati i govoriti kako je ne želi vidjeti. Toliko je bio ljut da nije htio niti uzeti paket koji mu je donijela. Majka je čula viku dok je čekala u hodniku, a onda su joj rekli da njezin sin odbija posjetu, pa se ona bez riječi okrenula i otišla kući. Doktori, koji rade na ispitivanju monstruoznog dječaka, ostali su zatečeni zbog dječakove reakcije', ispričao je izvor blizak bolnici za Republiku.rs.

Vaša reakcija na temu