Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Netko vojnicima donirao kolačiće s hašišom, završili na pretragama

Netko vojnicima donirao kolačiće s hašišom, završili na pretragama

Pokrenuta je istraga

Izraelske obrambene snage (IDF) otvorile su istragu nakon što je nepoznati građanin neki dan vojsci donirao kolačiće obogaćene hašišom, piše net.hr.

Trojica vojnika koja su se počastila završila su na pretragama u medicinskoj klinici u bazi nakon što im je pozlilo, gdje je zaključeno da neće biti potrebe za daljnjom hospitalizacijom, prenio je portal Times of Israel, čiji novinar nije otkrio gdje je točno došlo do tog neobičnog incidenta.

'Rezervisti su se nakon konzumacije kolačića počeli osjećati loše te je otvorena istraga koju provodi vojna policija. U svakom slučaju, ubuduće će procedura donacije hrane za vojnike biti promijenjena', istaknuo je u priopćenju glasnogovornik IDF-a.

Vaša reakcija na temu