Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Nitko nije došao na sprovod majke i sina: 'Ona je umrla od raka, a on kraj nje od gladi'

Nitko nije došao na sprovod majke i sina: 'Ona je umrla od raka, a on kraj nje od gladi'

'Za to vrijeme nitko od susjeda nije vrata otvorio, čak su i smrad trpjeli danima'

Majku i sina pronašli su sredinom rujna mrtve u kući u banjalučkom naselju Lazarevo. Kako je pisao Avaz, tijela su našli u fazi raspadanja. Banjalučka policija je utvrdila da nema elemenata krivičnog djela. 

Humanitarac Dragoslav Šinik za BL portal kaže da su teško bolesna žena i sin koji je imao smetnje u razvoju, umrli zaboravljeni od svih. 

- Sahranili smo Slavicu Ilić i njenog sina Željka. Slavica je bolovala od karcinoma i kako se pretpostavlja, ležala je mrtva u njihovoj kući minimalno 15 dana. Nekoliko dana, Željko, koji je od rođenja imao smetnje u razvoju, patio je pored mrtve majke, gladan i žedan, dok i on nije dušu ispustio - rekao je Šinik za BL portal. Dodao je da je strašno što za to vrijeme nitko od susjeda nije vrata otvorio, čak su i smrad trpjeli danima, bez reakcije.

- Osim mene i radnika Gradskog groblja Banja Luka, nikoga nije bilo na sprovodu. Nije bilo ni opijela jer, kako su rekli, nema dokaza da su bili kršteni. Banja Luko, stidi se! - poručuje Šinik.

Vaša reakcija na temu