Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay NOVA PUCNJAVA U BEOGRADU Dvoje mrtvih, više ranjenih. Policija traga za mladićem

NOVA PUCNJAVA U BEOGRADU Dvoje mrtvih, više ranjenih. Policija traga za mladićem

Među ozlijeđenima i djeca, liječnici se bore za život policajca

U pucnjavi koja se večeras dogodila u Mladenovcu kod Beograda ubijene su dvije, a ranjeno je sedmoro ljudi. Ekipe su na putu ka Mladenovcu, doznaje Telegraf. Telegraf neslužbeno doznaje da su među ranjenima i djeca. Pogođen je policajac, koji je teško ranjen i liječnici se bore za njegov život, javljaju srpski mediji.

Ubijeni su policajac i njegova sestra, javlja Telegraf.

Na mjestu incidenta su i pripadnici policije, a raspisana je tjeralica za mladićem Urošem M. u dobi od 21 godini. On je pobjegao u Mercedesu nakon što je ispalio hice iz vozila u pokretu, iz automatske puške. Blic piše da su angažirane sve snage, 'sve što je u uniformi', kako bi krenuli prema Mladenovcu i Malom Požarevcu. Napadač navodno bježi u smjeru Niša, a posljednji je put viđen kod Malog Požarevca. Policija upozorava da je vjerojatno naoružan.

U Hitnoj pomoći su naveli da su uputili četiri ekipe na teren i da trenutno nemaju više informacija. Hitna pomoć je poziv dobila nešto poslije 23 sata, piše Index.

Vaša reakcija na temu