Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Vladan Rajkovic from Pixabay NOVA PUCNJAVA U SAD-u Najmanje troje mrtvih, četvero ranjenih

NOVA PUCNJAVA U SAD-u Najmanje troje mrtvih, četvero ranjenih

Četvrta ovaj mjesec

U pucnjavi su poginule najmanje tri osobe, a četvero je ranjenih u subotu rano ujutro na području Kalifornije, rekla je policija, prenosi Associated Press News.

Pucnjava se dogodila oko 2:30 sati ujutro u otmjenoj četvrti Los Angelesa, Beverly Crestu, potvrdio je narednik Frank Preciado iz policije Los Angelesa.

Od sedmero upucanih, četvero je stajalo vani, a troje poginulih bili su u vozilu, prenosi RTL.

Ozlijeđeni su prevezeni u bolnicu i u kritičnom su stanju.

Preciado je kazao da se još ne zna što je dovelo do pucnjave i je li se dogodila u kući.

Riječ je o četvrtoj masovnoj pucnjavi koja se ovog mjeseca dogodila u Kaliforniji uključujući masakr u plesnoj dvorani u predgrađu Los Angelesa prošlog tjedna kada je bilo 11 mrtvih i devet ranjenih.

Ne zna se jesu li osumnjičeni ili osumnjičenici u pritvoru.

Prema Arhivi oružanog nasilja, treću godinu za redom, SAD je 2022. zabilježio više od 600 masovnih pucnjava u kojima su najmanje četiri osobe ubijene ili ozlijeđene.

Vaša reakcija na temu