Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / Rina.rs Obilne padaline napravile kaos u Crnoj Gori: 'Zarobljeno oko 40 ljudi, među njima i turisti'

Obilne padaline napravile kaos u Crnoj Gori: 'Zarobljeno oko 40 ljudi, među njima i turisti'

'Nemamo struje i vode'

Obilne padaline napravile su ogromne probleme u općini Šavnik na sjeveru Crne Gore.

Nabujala rijeka Komarnica odnijela je dva mosta i potpuno paralizirala život u istoimenom selu. Odnijele je puteve, potopila kuće i ribnjake.

Prema riječima mještana, rijeka se vratila u korito nakon što je kiša prestala padati. Međutim vodena stihija uskoro je sve uništila, sada su se pokrenula i velika klizišta. 

'Nemamo struje i vode. Bagerist nam pročišćava put i donosi vodu. Ovo je nezapamćeno u našem kraju. Nadamo se da će država pomoći', kazali su mještani za Rinu.rs.

Mještanin Milorad Stijepović izjavio se kako se takvo što ne pamti u njihovu selu. 

'U gornjem dijelu Komarnice oko 40 ljudi je zarobljeno, među njima ima i turista. Gosti dolaze iz svih dijelova svijeta, a sada su već počeli otkazivati rezervacije', naveo je. 

Vaša reakcija na temu