Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Obitelj u Makedoniji otela leš pokojnog rođaka, iznijeli ga iz bolnice skupa s krevetom

Obitelj u Makedoniji otela leš pokojnog rođaka, iznijeli ga iz bolnice skupa s krevetom

Policija istražuje nevjerojatan slučaj iz Strumice

Makedonski mediji javljaju o bizarnom incidentu koji se ovog ponedjeljka dogodio u lokalnoj bolnici u Strumici, gdje je obitelj otela tijelo pokojnika i pokušala pobjeći s njime. 

Kako navodi Večer, sve je počelo kada su rođaci pacijenta J. R. (49) u teškom stanju doveli u bolnicu oko 9 sati ujutro. Liječnici su mu pokušali spasiti život, no ubrzo je preminuo. Iako rezultati testiranja još nisu bili poznati, postojale su velike šanse da je muškarac bio zaražen koronavirusom, pa je bolnica obavijestila sve osoblje, ali i obitelj da će se morati testirati, a ako se pokaže da je pacijent bio zaražen, ići u samoizolaciju. 

To je izazvalo silan revolt kod obitelji pokojnika. Počeli su se agresivno ponašati i vrijeđati medicinsko osoblje Klinike za infektivne bolesti u Strumici, te su nasrnuli u sobu i 'oteli' tijelo svog člana obitelji zajedno s bolničkim krevetom. Leš su utrpali u svoj automobil i odvezli se dok su djelatnici bolnice zaprepašteno promatrali što se događa. 

Policija ih je ubrzo otkrila te će protiv njih biti podnesene odgovarajuće prijave. Kako javlja Večer, tužiteljstvo ih neće teretiti niti za kakvo kazneno djelo, jer nisu nikoga ozlijedili niti uništavali bolnički inventar, no bit će prijavljeni za nepravilno preuzimanje tijela pokojnika, odnosno za prekršaj iz domene javnozdravstvene regulative.

Vaša reakcija na temu