Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot POTRESNO Prva dama Ukrajine objavila imena djece ubijene u ruskim napadima
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

POTRESNO Prva dama Ukrajine objavila imena djece ubijene u ruskim napadima

'Pokažite ovo i ruskim majkama. Trebali bi znati što im sinovi rade u Ukrajini'

Supruga ukrajinskog predsjednika Olena Zelenska na Instagramu je objavila imena djece i njihovih roditelja, djedova i baka ubijenih u ruskim napadima.  

'Polina iz Kijeva. Poginula je zajedno s roditeljima i bratom tijekom granatiranja na ulicama glavnog grada. Arsenij, 14 godina. Krhotina metka pogodila je dječaka u glavu. Bolničari nisu mogli doći do njega zbog granatiranja, a Arsenij je iskrvario. Teško ranjenog raketnom vatrom, 18-mjesečnog Kirila iz Mariupolja roditelji su u pucnjavi odveli u bolnicu. Ali liječnici ga nisu mogli spasiti', stoji među osatlim u objavi.

'Koliko još djece mora umrijeti da bi ruski vojnici prestali pucati i pristali na humanitarne koridore? Takav je koridor potreban upravo u najjače granatiranim gradovima Ukrajine. Stotine djece mogu umrijeti tamo u podrumima bez hrane i medicinske skrbi. Okupatori strijeljaju obitelji i dobrovoljce koji pokušavaju otići ili doći do grada.

Apeliram na sve pravedne medije na svijetu! Izvijestite o ovim zastrašujućim činjenicama: Ruski osvajači ubijaju djecu. Pokažite ovo i ruskim majkama. Trebali bi znati što im sinovi rade u Ukrajini. Oni koji prešutno pristaju na te zločine snose osobnu odgovornost za smrt svakog ukrajinskog djeteta.

NATO zemlje! Konačno blokirajte zračni prostor ruskim zrakoplovima! Spasite našu djecu da vaša sutra ne umru!', poručuje Olena Zelenska.

Vaša reakcija na temu