Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay RAT U RUSIJI Moskva blokirana, zabranjeni su ulaz i izlaz iz grada
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

RAT U RUSIJI Moskva blokirana, zabranjeni su ulaz i izlaz iz grada

Rasprodani svi direktni letovi

Wagner se približava ruskoj prijestolnici, prenosi Index.

Guverner regije Lipeck je danas poslijepodne potvrdio grupa Wagner prelazi to područje. Na Telegramu je nedavno objavljena video snimka na kojoj se vidi kako kamioni blokiraju most koji se nalazi 97 km od predgrađa Moskve. Gradonačelnik Moskve, Sergej Sobjanjin, je također najavio početak protuterorističkih mjera operacije.

Gradonačelnik Moskve: Situacija je teška

Gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanjin na aplikaciji Telegram objavio je da su u Moskvi na snazi protuterorističke mjere te da će ponedjeljak biti neradni dan kako bi se minimizirali rizici.

U Moskvi otkazani svi masovni događaji na otvorenome

Moskovska regija obustavila je sva masovna događanja na otvorenom do 1. srpnja, objavile su ruske vlasti.

Rasprodani su svi direktni letovi iz Moskve

Njemački list Der Spiegel piše kako su, dok se plaćenici grupe Wagner približavaju glavnom gradu Rusije, rasprodani svi izravni letovi iz Moskve.

Vaša reakcija na temu