Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay RAT U UKRAJINI Rusi tvrde da su 63 vojnika ubijena u ukrajinskom napadu u Donjecku
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

RAT U UKRAJINI Rusi tvrde da su 63 vojnika ubijena u ukrajinskom napadu u Donjecku

Navodno je raketirana škola

Rusko ministarstvo obrane priopćilo je da su 63 vojnika ubijena u ukrajinskom raketnom napadu na njihov privremeni smještaj u gradu Makijivki, u dijelu ukrajinske regije Donjeck koji je pod kontrolom Rusije. 

Ministarstvo je priopćilo da je Ukrajina ispalila ukupno šest HIMARS-a, od kojih su dva oborena ruskim sustavima protuzračne obrane.

Ruski podaci se znatno razlikuju od ranijih tvrdnji Ukrajinaca da je čak 400 Rusa ubijeno u raketnom napadu. Ukrajinski dužnosnici su podijelili snimku na kojoj se vidi ruševina, a navodno je riječ o školi u kojoj su bili smješteni ruski vojnici, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu