Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Mediamodifier from Pixabay RUSI TVRDE 'Ukrajina je napala bolnicu u Lugansku'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

RUSI TVRDE 'Ukrajina je napala bolnicu u Lugansku'

Poginulo je 14 osoba

Rusko ministarstvo obrane optužilo je ukrajinske snage za napad na bolnicu u regiji Lugansk, u kojem je poginulo 14 ljudi, a 24 su ranjene, prenosi Index.

U subotu ujutro u gradu Novoaidar, 'ukrajinske oružane snage namjerno su napale zgradu okružne bolnice' raketnim sustavom HIMARS američke proizvodnje, navodi se u priopćenju ministarstva.

Ministarstvo je dodalo da je među 'bolničkim pacijentima i medicinskim osobljem' 14 ubijeno, a 24 ranjeno , prenosi AFP.

'Namjerni raketni napad na poznatu aktivnu civilnu medicinsku ustanovu bez sumnje je težak ratni zločin kijevskog režima', dodaju iz ministarstva.

Vaša reakcija na temu