Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay RUSKI MINISTAR OBRANE 'Povećat ćemo isporuku streljiva'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

RUSKI MINISTAR OBRANE 'Povećat ćemo isporuku streljiva'

'Nužne mjere'

Ruski ministar obrane Sergej Šojgu je najavio da će Rusija povećati isporuku streljiva na bojišnicu. Snimka koju je danas objavilo ministarstvo obrane prikazuje Šojgua kako govori višim vojnim časnicima da se poduzimaju 'nužne mjere' kako bi se zadovoljila potražnja.

Na sastanku u stožeru ruskih snaga u Moskvi sudjelovao je general Valerij Gerasimov. Šojgu se posljednjih mjeseci našao na meti oštrih kritika tvrdolinijaških zagovornika rata, uključujući Jevgenija Prigožina

Šef Wagnerove skupine plaćenika optužio je Šojgua da nije opskrbio njegove snage dovoljnom količinom streljiva, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu