Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Stoltenberg upozorio na mogućnost 'totalnog rata Rusije i NATO-a'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Stoltenberg upozorio na mogućnost 'totalnog rata Rusije i NATO-a'

'Živimo u nepredvidljivom svijetu'

Glavni tajnik NATO-a Jens Stoltenberg danas je rekao da drastično povećanje broja borbeno spremnih vojnika Saveza na istočnom krilu za cilj ima osigurati da predsjednik Rusije ne procijeni krivo njihovu spremnost na djelovanje.

'Živimo u ne samo opasnijem svijetu nego i u nepredvidljivijem svijetu. Živimo u svijetu u kojem se odvija rat u Europi i to s vojnim operacijama značajnih razmjera.

Ujedno znamo i da se situacija može pogoršati ako se ovo pretvori u totalni rat između Rusije i NATO-a. U tom slučaju vidjet ćemo smrt i destrukciju na razini koja je puno, puno gora od onog što vidimo u Ukrajini', kazao je Stoltenberg, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu