Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay SUMNJA NA UBOJSTVO Dječaci odveli policiju do tijela majke i sestre

SUMNJA NA UBOJSTVO Dječaci odveli policiju do tijela majke i sestre

Stravičan slučaj iz Austrije

U bečkom okrugu Mariahilf, u Ulici Molardgasse, policija je pronašla tijela 32-godišnje majke i njezine 14-godišnje kćeri. Za to je saznala kada su dvojica braće, sedmogodišnjak i devetogodišnjak, došli u ordinaciju liječnice za očne bolesti bez pratnje roditelja. Liječnica, kada je to shvatila, pozvala je policiju.

Dječaci su nakon toga odveli policiju do svog stana, koji je bio otključan, osim spavaće sobe. Kada su policajci otvorili vrata, unutra su pronašli mrtvu majku i njezinu kćer.

Glasnogovornik policije Markus Dittrich je rekao da, prema svemu što su vidjeli u stanu, sumnjaju na ubojstvo.

Sumnja se na 49-godišnjeg Tunižanina koji je navodno živio s pronađenom ženom, mađarskom državljankom, piše Kronen Zeitung. Policija ga nije pronašla na adresi na kojoj je prijavljen, a dječaci su rekli da su ga zadnji put vidjeli u srijedu navečer. U četvrtak, kada su se probudili, njega više nije bilo.

O dječacima trenutno brine bečki Centar za krizne intervencije, prenosi Dnevnik.hr.

Vaša reakcija na temu