Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Youtube TRAGEDIJA Alec Baldwin pucao iz filmskog pištolja, ubio snimateljicu i ranio redatelja

TRAGEDIJA Alec Baldwin pucao iz filmskog pištolja, ubio snimateljicu i ranio redatelja

'Plakao je'

Glumac Alec Baldwin je na snimanju filma 'Rust' pucao iz rekvizita, filmskog pištolja, a hitac je ubio snimateljicu Halynu Hutchins (42) i ranio redatelja Joela Souza (48). 

Kako javlja Independent, Hutchins su brzo prevezli helikopterom u bolnicu gdje je preminula. Souza je na odjelu intenzivne njege. 

Nitko nije uhićen, javlja policija. Filmski set u blizini grada Santa Fe je zatvoren. 

- Istraga je i dalje u tijeku - rekli su. Iz ureda šerifa poručili su kako je Baldwin, glavni glumac i koproducent filma, samovoljno došao na ispitivanje, nakon čega je i otišao. 

Hutchins je rođena u Ukrajini i odrasla je u sovjetskoj vojnoj bazi. Studirala je novinarstvo u Kijevu te snimanje u Los Angelesu. Prije dvije godine ju je američki časopis za kinematografiju nazvao 'zvijezdom u usponu', prenose 24 sata


Vaša reakcija na temu