Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash TRAGEDIJA U ČEŠKOJ 11 poginulih u požaru, među njima i troje djece

TRAGEDIJA U ČEŠKOJ 11 poginulih u požaru, među njima i troje djece

Ljudi su u panici skakali kroz prozore s 11. kata nebodera

U požaru koji je izbio u neboderu u gradu Bohumin na sjeveroistoku Češke poginulo je 11 ljudi, javljaju lokalni mediji. Šestero je smrtno stradalo u požaru, a petero u pokušaju da se spase, jer su skakali kroz prozore u bijegu od buktinje. Među poginulima je i troje djece, prenosi Dnevnik.hr.

Požar je počeo u stanu na 11. katu, a po prvim informacijama požar bi mogao biti podmetnut. Policija je uhitila jednu osobu, no zasad nije potvrđeno je li ona izazvala požar. Ozlijeđeno je 10-ak osoba, među kojima i policajac te vatrogasac.

Zamjenik gradonačelnika Igor Bruzl kazao je kako je neboder u vlasništvu grada. 'Ovo je strašna tragedija, nikada nismo doživjeli ništa slično ovome', rekao je Bruzl.

Vaša reakcija na temu