Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com TRAGEDIJA U SJ. IRSKOJ Nakon zaraze koronavirusom preminula antivakserica i njena kći

TRAGEDIJA U SJ. IRSKOJ Nakon zaraze koronavirusom preminula antivakserica i njena kći

Maddern je prije svoje smrti na društvenim mrežama dijelila nekoliko teorija zavjera

Antivakserica iz Sjeverne Irske i njena kći umrle su u razmaku od nekoliko dana u bolnici u Belfastu nakon što su se zarazile koronavirusom.

Sammie-Jo Forde (32) umrla u bolnici Ulster u subotu dok je ležala na istom odjelu kao i njena majka Heather Maddern (55), koja je preminula 31. kolovoza, javlja BBC, prenosi Index.

Maddern je prije svoje smrti na društvenim mrežama dijelila nekoliko teorija zavjera o koroni, piše Daily Mail. Podržala je i konzervativnu komentatoricu i američku aktivisticu Candace Owens, koja sugerira kako se ponašati ako vas poslodavac natjera da se cijepite, te još jedan video druge žene koja je protiv cijepljenja djece.

Forde i Maddern bile su njegovateljice i bile su među prvima koje su mogle biti cijepljene kada je krenulo cijepljenje u Sj. Irskoj, proteklog siječnja.

Otac Forde, Kevin McAllister, rekao je za BBC da je potresen.

- Izgubio sam kćer, svog najboljeg prijatelja - kazao je.

Dodao je da je Forde imala četvero djece te da je bila vrlo bliska s majkom.

- Radile su skupa, živjele skupa i skupa umrle - rekao je.

Tvrdi da ne zna zašto se njegova supruga i kći nisu cijepile kad im je bilo ponuđeno.

- Ti ljudi koji se ne cijepe, ne misle o ostalima koje ostave iza sebe - kratko je komentirao.

Vaša reakcija na temu