Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash TRUMP 'Moja frizura, ne znam za vas, ali mora biti savršena'

TRUMP 'Moja frizura, ne znam za vas, ali mora biti savršena'

Voda u tušu mi nije pod zadovoljavajućim tlakom. Što učiniti?

'Moja kosa mora biti savršena', poručio je američki predsjednik Donald Trump i požalio se na pritisak vode tijekom tuširanja, javlja RTL.

Nakon što je već više puta prigovarao kako voda ne teče dovoljno brzo iz slavina, tamošnje Ministarstvo energetike je predložilo promjene standarda koje će omogućiti da se pojača pritisak vode u glavama tuševa. Potrošačke udruge to osuđuju uz poruku da sadašnja pravila štede i vodu i novac potrošača.

'Dakle, tuš. Hoćete se tuširati, voda ne izlazi, hoćete oprati ruke, voda ne izlazi. Što onda napraviti? Stojiš dulje u tušu da se dulje tuširaš? Moja frizura, ne znam za vas, ali mora biti savršena', izjavio je Trump.

Vaša reakcija na temu